HomeAanbodPrimair verpakkenUltrapak toont hypermoderne machines op Empack Mechelen

Ultrapak toont hypermoderne machines op Empack Mechelen

Ultrapak toont op Empack in Mechelen onder andere een hypermoderne Sealpac traysealer, een dieptrekmachine, een flowpackmachine en detectieapparatuur van Fortress op het gebied van foodverpakking. Ook komt Ultrapak graag met u in gesprek over duurzaam verpakken. Daar valt veel over te vertellen.

Al sinds 1992 levert Ultrapak hoogwaardige verpakkingslijnen voor de professionele gebruiker. Het doel: verpakkingsoplossingen vanaf het begin recyclebaar ontwerpen. Daartoe behoren grondstofbesparende verpakkingsinnovaties, waarmee de hoeveelheid grondstof die in verpakkingen wordt gebruikt tot wel 75% wordt teruggebracht.

Gedrevenheid, enthousiasme en een klantgerichte aanpak kenmerkt de werkwijze van Ultrapak. Ruime ervaring, gecombineerd met een creatieve benadering vormen de basis voor het ontwikkelen, verkopen en technisch ondersteunen van innovatieve technieken. Klanten mogen rekenen op de juiste oplossing gebaseerd op professioneel advies, focus op kwaliteit en efficiency en betrouwbare service en onderhoud.

www.ultrapak.nl