HomeMachinesInspecterenUltrapak toont all-in-one traysealers en dieptrekmachines op Empack

Ultrapak toont all-in-one traysealers en dieptrekmachines op Empack

Op Empack in Brussel zal Ultrapak nog meer technologisch hoogwaardige machines en systemen demonstreren dan voorheen. De Sealpac A-serie, de compacte dieptrekmachine Sealpac Pro en de nieuwste telg van Pulsotronic, de CW3 checkweger. Daarnaast de Supervac bandvacuümmachine en X-ray voor automatische controle van uw verpakkingen. Nieuwe verpakkingsconcepten als FlatSkin of ThermoSkin zullen op stand C022 te zien zijn.

Sealpac A-serie: all-in-one traysealer

Nauwkeurig, flexibel en efficiënt zijn kenmerken van de Sealpac A-serie. Op Empack wordt de volledig automatische servo-aangedreven Sealpac A-serie gedemonstreerd. De FlatSkin vacuüm/skinverpakking is geschikt voor vele producten en reduceert het materiaal gebruik tot wel 75%. Met het unieke snelwisselsysteem van Sealpac kunt u wisselen naar verschillende verpakkingen op dezelfde machine zoals MAP, TraySkin of EasyLid.

Sealpac Pro-serie dieptrekmachine

De compacte dieptrekmachine uit de Pro-serie kan verschillende verpakkingen zoals MAP, vacuüm en skin verwerken. In Brussel zal de zeer compacte Sealpac Pro serie te zien zijn met een geringe footprint. Het unieke Rapid Air Forming zorgt voor een perfecte vorm van uw verpakking met een dunnere folie tot een diepte van 140 mm.

Nieuw: CW3 checkweger van Pulsotronic

De nieuwste telg van Pulsotronic is de CW3 checkweger. Deze automatische checkweger is nog nauwkeuriger bij hogere snelheden. Het nieuwe display is gebruiksvriendelijk en eenvoudig uit te lezen. De data kunnen gekoppeld worden met uw interne systemen.

Supervac: bandvacuümmachines

Supervac is sinds vele jaren toonaangevend in het produceren van vacuümbandmachines alsmede krimp- en droogtunnels voor de voedingsmiddelenindustrie. De Supervac GK-serie is voor het vacuüm verpakken van onder andere vlees en kaas (ook soft vacuüm) middels vacuümzakken.

Wereld van verpakkingen: inspiratie en trends in verpakkingen

Als aanvulling op de hoogwaardige technologische verpakkingsmachines en systemen geeft Ultrapak een uniek overzicht van inspirerende en innovatieve verpakkingen die in supermarkten liggen.

Ultrapak

Ultrapak is exclusief distributeur van Sealpac, Supervac, Pulsotronic en Sapphire en heet u hartelijk welkom op stand C022.

www.ultrapak.nl