HomeThema'sEmpack Brussel 2016Ultrapak toont innovatieve Sealpac op Empack in Brussel

Ultrapak toont innovatieve Sealpac op Empack in Brussel

ultrapak-rob-peter

Ultrapak, als exclusief distributeur van Sealpac, de toonaangevende fabrikant van trayseal- en dieptrekmachines, toont innovatieve technologische en verpakkingsoplossingen op Empack in Brussel. Op de stand van Ultrapak demonstreert het bedrijf een automatische MAP verpakkingslijn voor het ontnesten en verpakken van schalen op de traysealmachine Sealpac A6.

ultrapak-logo-2014De Sealpac A-serie is een flexibele en hoogwaardige traysealmachine welke verschillende verpakkingen met een hoge output probleemloos kan verwerken. Het nieuwe en innovatieve servo-gestuurde hefsysteem met servo-grijpers, zorgt voor nog meer precisie met hogere snelheden.

Op de Sealpac A-serie traysealmachines kunt u vele verpakkingsconcepten produceren, waaronder Seal only, MAP (vacuüm/gas), Skin xplus, Tenderpac, Mirabella en Easylid. Eveneens zijn alle sealbare laminaat- en mono materialen, karton en aluminium probleemloos te verwerken. De Sealpac A-serie is volgens Ultrapak de nummer 1 in flexibiliteit, innovatie en kwaliteit.

Empack Brussel 2016 – Stand 9.B01

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl.