HomeNieuwsBedrijven en personenUltrapak neemt vanaf 20 maart intrek in nieuw pand in Nijkerk

Ultrapak neemt vanaf 20 maart intrek in nieuw pand in Nijkerk

Ultrapak, leverancier van hoogwaardige verpakkingslijnen, is trots u te melden dat zij vanaf 20 maart haar intrek neemt in haar nieuwe pand in Nijkerk. Eind vorig jaar bereikte Ultrapak met de gemeente Nijkerk overeenstemming over de aankoop van een perceel van 4.800 m2 op bedrijventerrein Arkerpoort. “Door onze groei vinden we het fijn om dit te kunnen doen in een nieuw te bouwen pand dat aan onze wensen voldoet”, liet Rob Dingemans van Ultrapak toen in een reactie weten.

Binnenkort verruilt Ultrapak, dat onderscheidend is in kennis, ervaring, advisering en leveringsprogramma, dan ook de plaats Dronten voor Nijkerk. Het bedrijf levert en onderhoudt, inmiddels al 24 jaar machines en systemen, welke perfect aansluiten op de wensen van de professionele gebruiker. Rob Dingemans: “Onze werkwijze wordt gekenmerkt door gedrevenheid, enthousiasme en een klantgerichte aanpak. Onze ruime ervaring, gecombineerd met een creatieve benadering, vormen de basis voor het ontwikkelen, verkopen en technisch ondersteunen van innovatieve technieken.”

Ultrapak levert onder andere schalensluit- en dieptrekmachines van SEALPAC, metaaldetectoren en checkwegers van Pulsotronic, X-ray en vision controlesystemen en end-of-line-oplossingen voor met name de food-industrie. “Met ons hoogwaardige en optimale leveringsprogramma kunnen we complete verpakkingslijnen turn-key opleveren. We zijn uw garantie voor maximaal rendement uit uw investering”, benadrukt Rob Dingemans.

Gegevens per 20 maart:

Ultrapak B.V.
Arkerpoort 16
3861 PS Nijkerk
Telefoon: +31 (0)88 331 03 31

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl.