HomeVacaturesUltrapak is op zoek naar Accountmanager en Field Service Engineer

Ultrapak is op zoek naar Accountmanager en Field Service Engineer

Ultrapak is de leverancier van hoogwaardige Sealpac verpakkingslijnen voor de Benelux. Sealpac produceert onder andere traysealers, thermoformers, ontnesters en dekselaars. Daarnaast zijn wij leverancier van vacuümverpakkingsmachines en end of line machines als checkwegers, metaaldetectoren en Xray. Op basis van kennis en 30 jaar ervaring biedt Ultrapak machines en systemen, die perfect aansluiten op de klantbehoefte in met name de voedingsmiddelenindustrie. Ultrapak levert, installeert en onderhoudt de machines en systemen en blijft zich onderscheiden door uitstekende service.

Als Accountmanager Verpakkingsmachines ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de toegewezen productgroepen (denk aan bijvoorbeeld groenten, maaltijden, maaltijdsalades, etc.). Behalve het onderhouden en adviseren van bestaande relaties genereer je ook new business en breid je het netwerk uit.

Als Field Service Engineer Verpakkingsmachines ben je een zelfstandige monteur die installaties verzorgt van machines bij onze klanten. Klanten bevinden zich in de Benelux regio en voor het grootste deel in de voedingsmiddelenindustrie. Naast installaties omvat de functie ook service en onderhoudswerkzaamheden op locatie. Om onze klanten goed van dienst te zijn draai je, na een grondige inwerkperiode, ook mee in de storingsdiensten.

Bekijk vacature Accountmanager Verpakkingsmachines

Bekijk vacature Field Service Engineer Verpakkingsmachines