HomeMachinesPrimair verpakkenUltrapak heeft traysealer voor elke capaciteit en innovatieve verpakking

Ultrapak heeft traysealer voor elke capaciteit en innovatieve verpakking

Voor het automatisch verpakken van levensmiddelen in elke branche of industrie heeft Ultrapak een passende oplossing. Ultrapak heeft voor elke capaciteitsbehoefte een traysealer, ook wel schalensluiter genoemd. Hieronder staan slechts een aantal voorbeelden.

Het A-merk Sealpac biedt een goede oplossing als u volledig geautomatiseerd, volcontinu en hygiënisch levensmiddelen wilt verpakken in bakjes, schalen of trays. Uitgangspunten zijn dat de verpakkingen innovatief en praktisch moeten zijn, gericht op maximale houdbaarheid, vermindering van foliegebruik en gericht op minder verspilling. Voorbeelden van verpakkingen zijn legio: verse of bewerkte producten, kant-en-klaar maaltijden, groente en fruit, vlees- en visproducten, eenvoudig hersluitbare verpakkingen en nog veel meer.

Heeft u een kwalitatief hoogwaardige verpakking nodig voor voedingsmiddelen maar werkt u niet seriematig, dan heeft Sealpac de halfautomatische traysealer uit de M-serie.
Deze oplossing is ook geschikt voor productontwikkeling, testen of voor kleinverbruik.
Ook Modified Atmosphere Packaging (MAP)-verpakkingen kunnen probleemloos worden verwerkt. De M-serie heeft een capaciteit tot maximaal 6 slagen per minuut), is compact en heeft slechts en klein vloeroppervlakte nodig.

Op de SEALPAC A-serie kunnen afhankelijk van grootte, toepassing en installatie tussen 30 en 200 schalen per minuut verwerkt worden en tot 15 slagen per minuut bij Modified Atmosphere Packaging (MAP). Alle eerder bij Ultrapak ontwikkelde innovatieve verpakkingen kunnen worden verwerkt op alle traysealers in de A-serie. De A-serie is betrouwbaar en presteert ook onder extreme omstandigheden.

www.ultrapak.nl