HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Ultrapak demonstreert hoogwaardige verpakkingsmachines van Sealpac

Ultrapak demonstreert hoogwaardige verpakkingsmachines van Sealpac

Ultrapak, exclusief distributeur van Sealpac, de toonaangevende fabrikant van trayseal- en dieptrekmachines, toont innovatieve technologische en verpakkingsoplossingen op Empack in Den Bosch. U bent meer dan welkom om de stand van Ultrapak te bezoeken!

Sealpac A-serie traysealmachine

Op de stand demonstreert Ultrapak een automatische MAP verpakkingslijn voor het ontnesten en verpakken van schalen op de Sealpac A6 traysealmachine. De Sealpac A-serie is een flexibele en hoogwaardige traysealmachine die verschillende verpakkingen met een hoge output probleemloos kan verwerken. Het innovatieve smartCord invoersyteem is servo gestuurd. Daarbij kunnen automatisch verschillende schalen worden geformeerd voor het sealstation. Naast het servo hef- en grijpersysteem is dit weer een nieuwe ontwikkeling van Sealpac. Op de Sealpac A-serie traysealmachines kunt u vele verpakkingsconcepten produceren waaronder Seal only, MAP (vacuüm/gas), Skin en Skin Xplus, Tenderpac, Mirabella, Easylid en Perfolid. Eveneens zijn alle sealbare laminaat- en mono materialen, karton en aluminium verpakkingen probleemloos te verwerken. De Sealpac A-serie is de nummer 1 in flexibiliteit, innovatie en kwaliteit.

Sealpac PRO serie dieptrekmachine

Met de introductie van haar nieuwe instapmodellen type PRO-serie breidt Sealpac haar programma dieptrekmachines uit. Deze machines kunnen zowel flexibele als ook hard folie verpakken en zijn daarmee uitermate geschikt voor de food- en non-food industrie. De Sealpac PRO-serie voldoet aan de hoogste eisen van de voedingsmiddelenindustrie waarbij de kwaliteit van de verpakkingen op het gebruikelijke hoge niveau staat. De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding maakt deze serie uitermate geschikt voor kleine- en middelgrote bedrijven die kwaliteit voorop stellen. De Sealpac PRO-serie: drie verschillende modellen voor het optimaal verpakken.

Controle- en inspectiesystemen

De VT-serie van Viewtech is een hoogwaardige end-of-line inspectiesysteem voor lekdetectie middels geluid, sealrand inspectie met hightech camera's. Daarnaast vindt automatische controle van onder andere label, datum, product, barcode en QR-code plaats. Bewezen kwaliteit die naadloos aansluit op de Sealpac machines. Eveneens toont Ultrapak de nieuwste metaaldetectie (Pulsotronic) en X-Ray (Sapphire) systemen voor automatische controle van ongewenste deeltjes in uw verpakking. Voor de combinatie van metaaldetectie en checkweger levert Pulsotronic de nieuwe compacte CW3 met automatisch uitwerpsysteem.

Innovatieve verpakkingen

Easylid heeft de International Foodtec Award gewonnen. Easylid is bekroond voor het innovatieve seal- en dekselsysteem in één oplossing die zorgt voor een perfecte seal en volledige deksel op een schaal. Perfolid is een speciale variant van Easylid voor verlengde houdbaarheid van fruit en groenten, voorzien van laserperforatie en deksel. Daarnaast zal Ultrapak op haar stand verschillende andere innovatieve verpakkingsconcepten tonen.

Empack Den Bosch 2017 – Stand E122

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl.