HomeNieuwsUlma Packaging transformeert verpakkingsproces kruiden en sla

Ulma Packaging transformeert verpakkingsproces kruiden en sla

Ulma Packaging heeft onlangs een nieuwe verticale vorm-, vul- en sluitmachine gelanceerd dat het verpakkingsproces van verse kruiden en sla transformeert. “Door de productietijd en manuele interventie te reduceren kan geld worden bespaard”, aldus het bedrijf op haar eigen website. De gepatenteerde VTI640 trekt het product, alvorens het sealen, door middel van lucht met snelheid naar de bodem van de verpakking.

Deze innovatieve machine, die naar eigen zeggen een uitzonderlijk snelle terug verdientijd heeft, heeft nu al een impact in de AGF-sector. Ulma Packaging: “Het product blijft perfect intact tijdens het proces. Bij andere verpakkingsmachines kan het voorkomen dat het product beschadigd wordt door onvoorzichtig handelen of een blokkade in de vormbuis.”

Dit nieuwe design betekent een goedkoop alternatief voor ultrasonic sealing, omdat het product lager in de zak zit en dus verder weg van het sealgebied. “Daarnaast bieden we na verkoop een goede service die de klant gemoedsrust geeft. De productielijnen worden effectief onderhouden en zaken lopen vlot en efficiënt”, concludeert Ulma Packaging.

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.com.