HomeMachinesPrimair verpakkenUlma toont nieuwe verpakkingsmachines op IFFA in Frankfurt

Ulma toont nieuwe verpakkingsmachines op IFFA in Frankfurt

Ulma Packaging was op IFFA in Frankfurt aanwezig met diverse nieuwe verpakkingsmachines. Zo is de de TSA 400 een recent ontwikkelde, compacte traysealer die ideaal is voor klanten die geen topklasse, high-performance model nodig hebben. Het is een zeer veelzijdige machine die kan werken in Map-, Skin-, LeafSkin- en LeafMap-toepassingen, met een hoge uitvoersnelheid en een compacte voetafdruk van slechts 2,3 meter, wat hem optimaal maakt voor kleinere ruimtes.

Het nieuwe TFS 400 L model is een zeer flexibele thermoformer die kan werken met 100% recyclebare flexibele of harde folies en zelfs geschikt is voor op karton gebaseerde folies. Het is een volledig configureerbaar model in het compacte segment, met de mogelijkheid om snel en eenvoudig formaatwijzigingen door te voeren.

De nieuwe TFS 216 is een thermoformer die, naast het verminderen van materiaalafval, een kartonnen basisrol gebruikt om LeafSkin- en LeafMap-verpakkingen te maken.
Met deze nieuwe machine kunt u de rolbreedte gebruiken die u verkiest zonder basismateriaalresten.

Bij Ulma zijn we ons bewust va bewust van het belang om niet alleen de machine en de service aan te bieden, maar ook volledig op maat gemaakte automatiseringsoplossingen.
Hiervoor zullen we twee van onze end-of-line (EOL) oplossingen tonen. De CP 200 case packer, voor trayseal en thermoforming verpakkingen en tot 150 ppm, en de Gravity case packer, voor verticale verpakkingen en tot tot 90 bpm.

Als een EOL-oplossing voor trayseal en thermoforming verpakkingen, werkt deze casepacker met snelheden tot 150 ppm, kunnen producten van boven of van de zijkant worden geladen en kan hij, net als andere Ulma-machines, werken in een Industrie 4.0-fabriek.

Alle oplossingen die op IFFA werden getoond, zijn smart, connectable en in staat om informatie te ontvangen, te verwerken en uit te geven, zodat ze kunnen worden geïntegreerd in een netwerk in een Industry 4.0-omgeving.

www.ulmapackaging.nl