HomeMachinesPrimair verpakkenULMA produceert tot 60 hersluitbare verpakkingen per minuut

ULMA produceert tot 60 hersluitbare verpakkingen per minuut

Met het nieuwe model VTC 800-R van ULMA Packaging kunnen hersluitbare verpakkingen met een hogere snelheid worden geproduceerd dan met eerdere modellen. Supermarkten vragen steeds vaker om hersluitbare verpakkingen voor geraspte kaas. Zuivelproducenten zien daarom de noodzaak machines op te nemen waarmee ze dit type verpakking met de hoogste productie en efficiëntie kunnen produceren.

ULMA Packaging heeft de VTC 800-R continue verticale verpakkingsmachine ontwikkeld, die de productiviteit kan verhogen tot 60 verpakkingen per minuut. Bij eerdere modellen was de productiesnelheid beperkt tot ongeveer 35 hersluitbare verpakkingen per minuut. Bij de VTC 800-R is ULMA Packaging erin geslaagd de productielimiet te verhogen tot 60 verpakkingen per minuut zonder de efficiëntie te verliezen en de machine gemakkelijk te bedienen.

De VTC 800-R onderscheidt zich ook van de rest van de VTC 800-reeks door zijn ontwerpconcept, gericht op het garanderen van de hoogste hygiëneniveaus in alle processen. Met een speciaal ‘wash down'-ontwerp bieden ze beschermingsgraad IP66 met oppervlakken die waterafvoer vergemakkelijken

www.ulmapackaging.nl