HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017Ulma Packaging verpakt 15% meer zakken per doos met nieuwe Tight Bag

Ulma Packaging verpakt 15% meer zakken per doos met nieuwe Tight Bag

Ulma Packaging stelt de nieuwste telg in de familie voor: de Tight Bag. Deze verticale verpakkingsmachine is bedoeld voor het verpakken van een uitgebreid gamma aan bevroren producten in zakverpakking.

Bij de spiksplinternieuwe Ulma Tight Bag kan via het bedieningspaneel worden ingesteld hoeveel lucht er uit de verpakking moet worden gezogen (‘air extraction') zonder dat hiervoor perforaties worden gemaakt. Concreet kan hierdoor volgens Ulma Packaging tot 15% meer zakken per doos worden verpakt met een drastische daling van de transportkosten tot gevolg.

Ook particulieren doen hun voordeel met deze innovatieve verpakking die minder plaats vraagt in de diepvries en geen risico heeft op lekken of bederf. Ook is er geen risico op oxidatie: het product blijft in perfecte staat. Bovendien is er minder kans op beschadiging aangezien de bevroren groenten niet kunnen verschuiven in de zak maar stevig op hun plaats blijven zitten.

Ulma Packaging toont de nieuwe Tight Bag met gepatenteerde vacuümtechnologie op Empack in Mechelen. Klik hier en bekijk alvast hoe het werkt…

Empack Mechelen 2017 – Stand D052

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.nl.