HomeNieuwsBedrijven en personenUlma Packaging vergroot marktaandeel met nieuwe machines

Ulma Packaging vergroot marktaandeel met nieuwe machines

ulma-marktaandeel-1

Dit jaar viert Ulma Packaging haar 50-jarig bestaan. In deze 50 jaar is Ulma Packaging uitgegroeid tot één van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van verpakkingsoplossingen in Europa. Jaarlijks worden er meer dan 1000 installaties geleverd in de Food en Non Food industrie. Zo levert Ulma Packaging oplossingen met horizontale en verticale flowpackers, vacuüm dieptrekmachines en schalen sluitmachines maar ook automatiseringsoplossingen. Daarnaast biedt de Ulma Benelux organisatie ook kartonneermachines en Linerless etiketteersystemen. Kortom Ulma Packaging biedt u het voordeel van één aanspreekpunt voor uw gehele verpakkingsvraagstuk.

ulma-logoInteressant is ook ons strategisch partnerschap met G. Mondini, fabrikant van verpakkingslijnen met schalen sluitmachines en automatische toevoersystemen. De Mondini systemen zijn een begrip in de verpakkende industrie. Daar waar de productiedruk groot is en kwaliteit van de verpakking hoog in het vaandel staat, is gebleken dat een Mondini de beste oplossing is. Mondini schalen sluitmachines staan voor innovatie, kostenbesparing, hygiënisch design, en hebben een unieke seal techniek waarmee de hoogste productie out put kan worden gehaald. Vooral de kostenbesparing per verpakking die een Mondini machine oplevert en de klantgerichte en complete oplossingen zijn van doorslaggevende betekenis voor de keuze van onze relaties. Mede om deze redenen zijn er onlangs weer machines opgeleverd in de kaas- en vleesverwerkende industrie en staat er een oplevering gepland in de AGF industrie.

Maar ook de nieuwe TFS serie vacuüm dieptrekmachines mogen niet worden vergeten. Deze nieuwe lijn is speciaal ontwikkeld voor industrieën waar hygiëne een belangrijke rol speelt en veel met water wordt gewerkt tijdens schoonmaak werkzaamheden. Zo zijn alle interne componenten voorbereid op het schoonmaken onder hoge druk en heeft deze RVS machine een IP67-69 bescherming. Daarnaast heeft de nieuwe TFS serie nog een aantal voordelen. Zo zijn de nieuwe machines uitermate flexibel om mee te werken. Er is een snel wisselsysteem beschikbaar voor het seal gedeelte en er kan met meerdere formaten worden gedraaid. Ook is de formaatset snel en ergonomisch te verwisselen zodat productie oponthoud tot een minimum wordt beperkt en uw medewerkers minder worden belast.

Wij leveren een complete lijn van machines, van klein tot groot, met verschillende opties als: printers, etiketteersystemen en lijn verdelers. Met ruim 800 installaties in de Benelux en ongeacht uw bedrijfsgrootte en branche zijn wij ook voor u een bewezen en betrouwbare verpakkingspartner.

ulma-marktaandeel-2

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.com of stuur een e-mail naar info@ulmapackaging.nl.