HomeNieuwsUlma Packaging toont traysealers van Mondini op Seafood

Ulma Packaging toont traysealers van Mondini op Seafood

ulma-mondini-seafood

De wereldwijde samenwerking tussen Mondini en Ulma Packaging heeft verschillende projecten opgeleverd in de vlees- en kaasindustrie en nu ook een tevreden relatie in de visbranche. Reden te meer om dit jaar gezamenlijk aanwezig te zijn op de Seafood te Brussel. Zo tonen wij van 3 t/m 5 mei op onze stand (4-5851) een Mondini 367 tray sealer, de nieuwste TFS 400 vacuüm dieptrekmachine, een SVALX sleeve wrapper en de Speed Batcher van Marel.

ulma-logoMondini schalen sluitmachines staan voor betrouwbaarheid, innovatie, hygiënisch design en hebben een unieke seal techniek waarmee hogere productie out put kan worden gehaald. Ook de klantgerichte en complete verpakkingsoplossingen zijn van doorslaggevende invloed op de keuze van onze relaties voor de combinatie Ulma-Mondini.

Maar ook de nieuwe TFS serie vacuüm dieptrekmachines mogen niet worden vergeten. Deze nieuwe lijn is speciaal ontwikkeld voor industrieën waar hygiëne een belangrijke rol speelt en veel met water wordt gewerkt tijdens schoonmaak werkzaamheden. Zo zijn alle interne componenten voorbereid op het schoonmaken onder hoge druk en heeft deze RVS machine een IP67-69 bescherming. Daarnaast heeft de nieuwe TFS serie nog een aantal voordelen. Zo zijn de nieuwe machines uitermate flexibel om mee te werken. Er is een snel wisselsysteem beschikbaar voor het seal gedeelte en er kan met meerdere formaten worden gedraaid. Ook is het mogelijk om de formaatset zijdelings te verwisselen waardoor uw medewerkers minder worden belast. Verschillende opties zijn mogelijk: printers, etiketteersystemen en lijn verdelers.  Tijdens de Seafood tonen wij de TFS 400 in SKIN uitvoering.

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.nl, stuur een e-mail naar info@ulmapackaging.nl of bel met 0345-623800.