HomeThema'sEmpack Utrecht 2016ULMA Packaging toont machines voor de voedingsindustrie

ULMA Packaging toont machines voor de voedingsindustrie

empack-2016-ulma

ULMA Packaging, gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen, is dit jaar aanwezig tijdens de Empack editie in Utrecht. Op haar stand van 55m2 in hal 1 tonen wij twee verpakkingsmachines voor de voedingsindustrie: de ULMA FM-200 horizontale boxmotion flowpack en de ULMA ATLANTA horizontale roterende flowpack.

ulma-logo-2014ULMA FM-200 horizontale boxmotion flowpack

De FM-200 boxmotion flowpack serie is een machine welke is uitgerust met een boxmotion sluitsysteem. Deze standaard in RVS uitgevoerde machine is zeer flexibel uit te rusten voor diverse applicaties producten met en zonder tray.

ULMA ATLANTA horizontale roterende flowpack

ULMA’s Atlanta serie flowpack machine met roterende lasbalk(en) is een robuust en modulair opgebouwde machine. Deze machine is zeer geschikt voor het verpakken van trays en diverse mogelijkheden voor het verpakken van losse producten.

Alle reguliere verpakkingsmethodes

Naast de verpakkingsmachines die wij tonen op onze stand, hebben ook wij alle reguliere verpakkingsmethodes in ons gamma zoals: horizontale flowpack(roterend/boxmotion), verticale flowpack, rekfolie, trayseal, thermoforming en krimpmachines. Met de uitbreiding ULMA Packaging Automation, kunnen wij u ook complete lijn oplossingen bieden, met productbelading en complete end of line oplossingen.

Empack Utrecht 2016 – C118A

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.nl.