HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017ULMA Packaging toont innovatieve verpakkingsmachines op Empack

ULMA Packaging toont innovatieve verpakkingsmachines op Empack

ULMA Packaging is ook dit jaar aanwezig op de grootste verpakkingsbeurs van Nederland die plaatsvindt op 5 en 6 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de vakbeurs presenteert het bedrijf de ULMA TFS 407, een skin machine, de ULMA VTC 840, een continue vorm-, vul- en sluitmachine en de Ravenwood Nobac 500, een linerless labelmachine voor skin verpakkingen.

Empack brengt leveranciers, innovatiepartners, verpakkings- en beslissingsnemers samen om ideeën te delen, te netwerken en om zaken te doen. Deze editie komen de volgende onderwerpen aan bod: smart packaging, biobased solutions, circulaire economie, label & print, automation, wetgeving en voedselveiligheid.

ULMA Packaging bestaat al meer dan vijftig jaar en staat garant voor innovatieve en klantgerichte oplossingen. Het bedrijf biedt volledig geautomatiseerde oplossingen voor het verwerken en beladen van uw product tot en met het beladen van kratten/dozen en palletiseren. Met een directe vertegenwoordiging in twintig landen en meer dan vijftig verdelers, bereikt ULMA bovendien elke hoek van de planeet met als doel een effectieve service te kunnen bieden, aangepast aan de specifieke uitdagingen van elke regio.

Empack Den Bosch 2017 – Stand A309

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.nl.