HomeMachinesAandrijven en besturenULMA Packaging toont brede range verpakkingsmachines voor voedingsmiddelen sector

ULMA Packaging toont brede range verpakkingsmachines voor voedingsmiddelen sector

ULMA Packaging toont op deze Empack editie een selectie van haar brede range verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen sector. Verpakkingsoplossingen welke er op gericht zijn om uw marketing te kunnen verbeteren en u meer flexibiliteit te geven in uw productieproces. Parallel hieraan kunt u meer toegevoegde waarde creëren en het behoud van uw verpakte product (nog) beter garanderen.

ULMA Packaging, specialist in verpakkingsoplossingen, biedt een brede range van ‘custom-made' machines d.m.v. 6 verschillende technieken: Flow Pack (HFFS), Verticaal (VFFS), Traysealing, Thermoforming, Stretch en Shrink wrap. Al onze verpakkingsmachines kunnen voorzien worden van een gerobotiseerd laad-systeem. Tevens kunnen wij ook diverse end of line systeem aanbieden. Dit maakt ULMA Packaging tot de partner voor uw total-line solution in de voedingsmiddelen industrie.

Wat toont ULMA Packaging op haar stand:

  • TFS 200 thermoforming machine
    Deze thermoforming machine (in een hygenisch design) behoort tot de TFS range . De getoonde machine is het basismodel voor het produceren van een thermoforming verpakkingen.
  • VTC 700 vertikaal vul sluitmachine
    ULMA’s continue lopende machine voor het verpakken van diverse producten. Deze servo gestuurde verpakkingsmachine is flexibel in het (snel) ombouwen naar diverse formaten.
  • Artic Flow Pack voor MAP verpakkingen
    De getoonde applicatie is ontwikkeld voor het verpakken van bijvoorbeeld Ready meal producten. Ze worden verpakt onder gemodificeerde atmosfeer(MAP) met een hermetische seal.

Onze stand vind u in Hall 1 Stand C107. Wij heten u van harte welkom op onze stand.

Empack Den Bosch 2013 – Stand C107

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.nl of stuur een e-mail naar info@ulmapackaging.nl.