HomeNieuwsUlma Packaging introduceert nieuwe reeks TFS thermoformers voor skin-verpakkingen

Ulma Packaging introduceert nieuwe reeks TFS thermoformers voor skin-verpakkingen

Ulma Packaging heeft onlangs een nieuwe reeks TFS thermoformingmachines voor skin-verpakkingen gepresenteerd. De skin-verpakkingen van Ulma maken met thermoforming een vacuumverpakking die het product beschermd en er als een soort tweede huid omheen past. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde folies om het product er extra goed uit te laten zien.

De belangrijkste functie van skin-verpakkingen is het verlengen van de houdbaarheid van producten, maar dit type verpakkingen heeft ook andere voordelen, zoals het behoud van vocht. Dit gaat microbiologische groei tegen en biedt de mogelijkheid het product verticaal te presenteren op het schap. De folies worden op het gehele oppervlak geseald, behalve daar waar het product ligt, om een zo natuurlijk en origineel mogelijke uitstraling te behouden. De skin-verpakkingen zijn voornamelijk bedoeld voor onder andere vers, vis, gevogelte, kant-en-klaarmaaltijden en kaas.

Een aantal voordelen die Ulma's skin-verpakkingen bieden, zijn de keuzemogelijkheid tussen een flexibele of een harde ondersteuning van het product, de verpakkingen zijn eenvoudig te openen en de verpakking kan volledig worden aangepast aan de maten van het product. Per product heeft Ulma een speciaal type folie om aan de verschillende eisen van verscheidene producten te kunnen voldoen. De machines zijn verkrijgbaar van de TFS 400 tot en met de TFS 700.

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.com of stuur een e-mail naar info@ulmapackaging.nl.