HomeMachinesPrimair verpakkenUlma Packaging installeert complete lijn bij gerenommeerde koekjesfabrikant

Ulma Packaging installeert complete lijn bij gerenommeerde koekjesfabrikant

De expertise van Ulma Packaging in het leveren van complete en geautomatiseerde verpakkingslijnen voor de voedingsindustrie heeft zich bewezen bij Border Biscuits. De gerenommeerde Schotse koekjesfabrikant, die wekelijks meer dan 300.000 pakjes met koekjes produceert, heeft de productie sinds de installatie zien verdubbelen.

Border Biscuits koos voor Ulma Packaging om te helpen voldoen aan de stijgende vraag van groothandelaren en cateraars. Ulma Packaging installeerde een verpakkingslijn met onder andere twee Atlanta Hi-tech flowpackers om snelheden tot 150 per minuut te bereiken. Na het verpakkingsproces worden de verpakkingen automatisch in kartonnen dozen verpakt, waarbij het systeem nauwkeurig de juiste hoeveelheid verpakkingen telt die voor elke doos vereist zijn.

Dit door Ulma Packaging geïnstalleerde en volledig geautomatiseerde systeem vervangt het semi-handmatige verpakkingsproces van Border Biscuits. Daarbij verdubbelt het de output van het bestverkopende assortiment eigen-merkproducten van Border Biscuits.

www.ulmapackaging.com