HomeNieuwsBedrijven en personenULMA Packaging heeft grootse plannen vanuit nieuw pand

ULMA Packaging heeft grootse plannen vanuit nieuw pand

De Nederlandse vestiging van ULMA Packaging staat ondertussen al enkele jaren onder leiding van Roy Hofstee. In die tijd zijn er grote stappen gezet en groeide het bedrijf in Leerdam letterlijk uit haar jasje. Daarom verhuisde ULMA Packaging onlangs naar een nieuw pand in Vianen en vanuit dat pand heeft het bedrijf nu grootse plannen voor de Nederlandse markt. “We willen ons serviceteam uitbreiden met drie naar in totaal zeven, zijn ook nog op zoek naar een of twee verkopers en hebben bovendien de ruimte om nog 350 m2 uit te breiden”, doet Roy Hofstee de plannen voor de nabije toekomst uit de doeken.

De hoogste tijd dus voor een rondleiding door het nieuwe pand in Vianen, dat werkelijk een verschil tussen dag en nacht is met het toenmalige onderkomen in Leerdam. Roy Hofstee: “Ons nieuwe pand is bijna drie keer zo groot als het vorige en krijgt binnenkort ook een uitgebreide showroom van ruim 250 m2. Die ruimte kunnen we goed gebruiken, want niet alleen groeien we hard in diverse markten maar ook in ons personeelsbestand. In de nieuw op te zetten demonstratieruimte bieden we onze relaties straks de mogelijkheid tot het demonstreren van innovatieve flowpack-, trayseal- en dieptrekoplossingen die ULMA Packaging kan bieden.”

ULMA Packaging is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines en volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen. Het bedrijf bestaat al zestig jaar en produceert verpakkingsmachines voor onder andere flowpack (horizontaal en verticaal), dieptrek en trayseal aangevuld met complete lijnoplossingen. “ULMA Packaging ontwikkelt verpakkingsoplossingen die de hoeveelheid verpakking verminderen of het mogelijk maken deze te recyclen met behoud van de optimale bescherming en houdbaarheid van het product. We het als een uitdaging om een verpakkingsvraagstuk om te zetten in een duurzame verpakkingsoplossing die meerwaarde biedt voor het product en het milieu”, besluit Roy Hofstee.

www.ulmapackaging.nl