Home Nieuws Bedrijven en personen ULMA Packaging groeit uit haar jasje en betrekt nieuw pand in Vianen

ULMA Packaging groeit uit haar jasje en betrekt nieuw pand in Vianen

ULMA Packaging zet vanaf 11 oktober haar activiteiten voort op haar nieuwe locatie in Vianen. “Vanuit deze nieuwe locatie kunnen wij onze ambities verder kracht bijzetten en streven wij ernaar om u nog beter van dienst te zijn. In Vianen zijn wij goed uitgerust om u te bedienen uit ons onderdelenmagazijn alsook een ruime machineshowroom, zodat wij demonstraties kunnen verzorgen voor product en machine”, vertelt Roy Hofstee van ULMA Packaging.

De Nederlandse vestiging van ULMA Packaging staat ondertussen al enkele jaren onder zijn leiding. In die tijd zijn er grote stappen gezet en is het bedrijf in Leerdam letterlijk uit haar jasje gegroeid. Roy Hofstee: “Ons nieuwe pand is bijna drie keer zo groot als het vorige en heeft een uitgebreide showroom van ruim 250 m2. Die ruimte kunnen we goed gebruiken, want niet alleen groeien we hard in diverse markten maar ook in ons personeelsbestand.”

ULMA Packaging is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines en volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen. Het bedrijf bestaat al zestig jaar en produceert verpakkingsmachines voor onder andere flowpack (horizontaal en verticaal), dieptrek en trayseal aangevuld met complete lijnoplossingen. “ULMA Packaging ontwikkelt verpakkingsoplossingen die de hoeveelheid verpakking verminderen of het mogelijk maken deze te recyclen met behoud van de optimale bescherming en houdbaarheid van het product. We het als een uitdaging om een verpakkingsvraagstuk om te zetten in een duurzame verpakkingsoplossing die meerwaarde biedt voor het product en het milieu”, besluit Roy Hofstee.

Per 11 oktober zijn de nieuwe contactgegevens:

ULMA Packaging B.V.
Tiendweg 1
4131 MC Vianen
+31 (0)345 623 800

www.ulmapackaging.nl