HomeNieuwsBedrijven en personenUlma Packaging en GH bundelen activiteiten

Ulma Packaging en GH bundelen activiteiten

gh-logoUlma Packaging en GH hebben besloten hun activiteiten in de Benelux te bundelen. De firma’s Ulma Packaging, GH en Phi-Pack behouden hun naam, identiteit, telefoon- en faxnummers en bankgegevens. Ook de e-mailadressen en GSM-nummers van uw contactpersonen veranderen niet.

Managing Director Ignacio Aguirre van Ulma Packaging is verheugd met de deal: “Deze past perfect in de evolutie die we zien in de Europese markt van verpakkingsmachines. We zien grotere, professionele verkoop- en servicepunten ontstaan die op exclusieve basis enkele machinefabrikanten vertegenwoordigen die elkaar zeer goed aanvullen. Zo is er ook op wereldschaal reeds een verregaande samenwerking tussen Ulma en Mondini.”

Ulma Packaging bestaat 50 jaar en produceert verpakkingsmachines voor flowpack (horizontaal en vertikaal), dieptrek, rekfolie, trayseal, robotbelading, caseloading, palletisatie en bundelen. Via recente acquisities van Dairypack en Rochman maakt Ulma respectievelijk ook hoge snelheid dieptrekmachines voor de zuivelindustie en krimpfoliemachines voor open en gesloten krimp. De R&D afdeling en het opleidingscentrum van Ulma stelt meer dan 100 mensen tewerk en staat garant voor innovatie en klantgerichte oplossingen. Ulma Packaging is onderdeel van de Mondragon groep, één van de 10 grootste Spaanse ondernemingen met een omzet van 15 miljard EUR.

De nieuwe groep heeft de volgende vertegenwoordigingen in de Benelux:

De technische diensten van Ulma Packaging BV, GH en Phi-Pack zullen intensief gaan samenwerken, waardoor een groep van 11 service techniekers en 7 technische mensen op de binnendienst ontstaat, met méér dan 150 jaar expertise. De verkoop wordt behartigd door een team van 6 ervaren verkopers.

De dagelijkse leiding van de groep zal in handen zijn van Eric Spliet, die via zijn vennootschap Moneybee tevens aandeelhouder zal blijven.

gh-ulma-phipack

Voor meer informatie:
Eric Spliet
+32 495 292448
eric.spliet@ghmachines.be
www.ghmachines.be
www.ulmapackaging.com
www.phi-pack.nl