HomeNieuwsUlma FOV400 automatische folieverpakkingsmachine bij Idépack

Ulma FOV400 automatische folieverpakkingsmachine bij Idépack

idepack-fov400-1

Idépack introduceerde onlangs de Ulma FOV400, een automatische folieverpakkingsmachine die speciaal is ontwikkelt voor het maken van brede variëteit aan verzendverpakkingen, waaronder mailingen, brochures, periodieken, drukwerk, folders, flyers en kranten, in de vorm van een flowpack. “Met deze flexibele horizontale flowpacker kan een keur aan producten worden verpakt. Omschakelingen kunnen, zelfs met verschillende folies op dezelfde machine, eenvoudig en snel worden gerealiseerd, waardoor een snelheid tot 100 verpakkingen per minuut kan worden gerealiseerd”, zegt Guido van der Werf van Idépack.

idepack-fov400-2

De Ulma FOV400 is ontwikkeld om een brede en diepe range aan producten te verpakken in een krappe foliezak, waarbij de lengteseal middels een overlap aan de onderzijde wordt aangebracht. Deze automatische folieverpakkingsmachine werkt met één rol vlakke folie en is geschikt voor zowel glasheldere krimpfolie (polyaphine) als polyethylene folie.

idepack-fov400-3

“De verpakking wordt gevormd vanaf een vlakke folie en bestaat uit drie seals. De machine rolt de folie volledig gecontroleerd af, vormt een soort van buis om de schouder heen, alwaar de folie-overlap in-motion aan de onderzijde van het product wordt geseald en twee dwarsseals de zak afsluiten. Het te verpakken product wordt in de folie geplaatst met behulp van een invoerbaan met meenemers, waar het product handmatig of met behulp van diverse feeders geplaatst kan worden”, licht Guido van der Werf de werking van de Ulma FOV400 toe.

idepack-fov400-4

idepack-logoIdépack Verpakkingsmachines B.V. is gespecialiseerd in eindverpakkingssystemen, zoals palletwikkelaars, horizontaalwikkelaars, sealmachines en krimptunnels, palletiseermachines, dozensluitmachines  en omsnoeringsmachines. “Bij Idepack staat  een eerlijk advies en hoogwaardige technische service hoog in het vaandel, waarbij terugverdientijd, snelheid, veiligheid en duurzaamheid de key-items zijn”, aldus Guido van der Werf.

Klik hier voor meer gegevens, video en dergelijke over de Ulma FOV400.

Voor meer informatie:
Guido van der Werf
Idépack
Zeilmaker 8
3861 SM Nijkerk
T +31 (0)33 299 00 08
F +31 (0)33 299 66 67
www.idepack.com
info@idepack.com