HomeNieuwsBedrijven en personenUlma focust op toekomst van verpakken met nieuwe bedrijfsvideo

Ulma focust op toekomst van verpakken met nieuwe bedrijfsvideo

Personalisatie, een vriendelijke service en de allernieuwste technologie maakt Ulma Packaging tot een toonaangevende leverancier van verpakkingsoplossingen. Met een nieuwe bedrijfsvideo laat Ulma Packaging zien wat het allemaal in huis heeft.

Sinds 1961 ontwerpt en ontwikkelt Ulma Packaging verpakkingsproducten en -diensten en innoveert het om oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van klanten. Innovatie voegt waarde toe aan dienstverlening, daarom heeft Ulma Packaging haar eigen Research Center, waar er wordt gewerkt aan de meest geavanceerde ontwerp- en fabricagetechnologieën.

De globale visie wordt ondersteund door een netwerk van 7 kantoren en 20 dochterondernemingen, waardoor er een lokale service kan worden geboden. Ulma Packaging heeft ook een netwerk van lokale distributeurs die meer dan 50 landen bestrijken. Ulma Packaging biedt hiermee een breed scala aan machines en toepassingen, waaronder Flow Pack (HFFS), Thermoforming, Traysealing, Vertical (VFFS), Shrink Wrapping en Stretch Film verpakkingstechnologieën.

www.ulmapackaging.nl