HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage wederom geslaagde editie Empack Den Bosch

Uitgebreide fotoreportage wederom geslaagde editie Empack Den Bosch

empack-den-bosch-2011-1

fotoDeze week werd in de Brabanthallen in Den Bosch de negende editie van de door easyFairs georganiseerde verpakkingsbeurs Empack gehouden. Met circa 340 exposanten gaf de beurs een compleet overzicht van de nieuwste trends en totaaloplossingen in de verpakkingsmarkt in Nederland en hier kwamen veel geïnteresseerden op af.

empack-logoKlik hier voor de fotoreportage…

Hoewel het met vlagen drukker en rustiger was op de beursvloer, blikte het overgrote deel van de exposanten aan het einde van de laatste beursdag terug op wederom een geslaagde editie van Empack Den Bosch. Er werden zoals gewoonlijk dan ook alweer de nodige stands gereserveerd voor de beurs van volgend jaar. Deze vindt plaats op 4 en 5 april 2012, maar voor die tijd zijn er eerst nog Empack beurzen in Brussel (12 en 13 oktober 2011) en Zwolle (16 en 17 november 2011).

Klik hier voor de fotoreportage…

Uiteraard was ook de redactie van PackOnline.nl aanwezig op Empack Den Bosch 2011 voor het maken van een fotoreportage van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer! Morgen volgt een video-impressie van Empack Den Bosch 2011 met reacties van tal van exposanten!

empack-den-bosch-2011-2