HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage van een van de meest succesvolle edities van Interpack ooit...

Uitgebreide fotoreportage van een van de meest succesvolle edities van Interpack ooit (225+ foto’s)

interpack-2011-foto-1

fotoVan 12 t/m 18 mei kwam de wereldwijde verpakkingssector samen in Düsseldorf voor Interpack 2011, die circa 2700 exposanten telde en die alle negentien hallen van het beursgebouw in beslag nam. Het was volgens zowel de organisatie, de exposanten als de bezoekers een van de meest succesvolle edities ooit. De beurs trok volgens de organisatie in totaal 166.000 bezoekers vanuit alle windstreken. Hoewel dit minder was dan de 180.000 bezoekers die vooraf werden verwacht, blikten de exposanten na afloop over het algemeen positief terug op de beurs.

Klik hier voor de fotoreportage…

interpack-logoDe kwaliteit van de bezoekers was namelijk van een dusdanige kwaliteit dat veel exposanten verwachten dat er op korte termijn de nodige concrete aanvragen zullen volgen. Veel exposanten hadden namelijk het gevoel dat de nodige bezoekers zich niet alleen wilden laten informeren maar ook snel zaken willen gaan doen. “Ik verwacht dat er de komende periode de nodige nieuwe metaaldetectors zullen worden uitgeleverd”, zei Wim Nelemans van Lock bijvoorbeeld. Ook Alex Gramberg van Simul Pack verwacht een drukke periode na de beurs. “De komende weken kunnen we aan de bak”, zo zei hij.

interpack-2011-foto-2

De Interpack is een beurs waar veel bedrijven vinden aanwezig te moeten zijn en die vooral door machinebouwers wordt gezien als de plaats om hun nieuwste producten te introduceren. Voor bezoekers geeft de Interpack een goed beeld van alle mogelijkheden en ontwikkelingen op verpakkingsgebied van over de hele wereld.

Klik hier voor de fotoreportage…

Wij van PackOnline.nl waren natuurlijk ook aanwezig op Interpack 2011 en maakten een zeer uitgebreide fotoreportage (225+ foto’s) van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer. Deze fotoreportage geeft een goed beeld van alle ontwikkelingen op verpakkingsgebied in Nederland, Europa en de rest van de wereld.

interpack-2011-foto-3

Bekijk ook de video-impressie van Interpack 2011 met reacties van tal van exposanten…