HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage Macropak 2014 (300 foto’s)

Uitgebreide fotoreportage Macropak 2014 (300 foto’s)

macropak-2014-foto-collage

Vorige week werd van dinsdag tot en met vrijdag weer de Macropak, volgens beursorganisator Jaarbeurs al jaren de grootste verpakkingsbeurs in de Benelux, gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Niet alleen had beursorganisator Jaarbeurs, tot voorkort VNU Exhibitions Europe, nieuwe elementen toegevoegd aan de Macropak, werd deze editie zwaar ingezet op een inhoudelijk programma en werden innovaties extra in de schijnwerpers gezet. Opvallend was ook dat in tegenstelling tot de vorige twee edities relatief veel nieuwe deelnemers zich hadden aangemeld.

Klik hier voor de fotoreportage…

macropak-logo-2014-1In totaal presenteerden tijdens de Macropak 232 exposanten zich aan de markt en was volgens beursorganisator Jaarbeurs hierbij de gehele keten van verpakken en verpakkingen vertegenwoordigd. “In combinatie met Industrial Processing, de Industrial European Dairy show en de World of Technology and Science (WOTS) was de Jaarbeurs volledig gevuld en voor de duizenden bezoekers het industriële en technologische hart van de Benelux”, aldus de organisatie.

Klik hier voor de fotoreportage…

De redactie van Pack Online was uiteraard ook aanwezig op de Macropak en maakte onder andere een uitgebreide fotoreportage van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer. In aanloop naar de Macropak verzorgden wij van Pack Online in samenwerking met beursorganisator Jaarbeurs wekelijks een aflevering van het Macropak Journaal. Komende donderdag blikken we in het Macropak Journaal uitgebreid terug op de Macropak. Klik hier voor een overzicht van al het nieuws over Macropak 2014 inclusief alle afleveringen van het Macropak Journaal…

Kijk voor meer informatie op www.macropak.nl of klik hier voor de fotoreportage…