HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage Macropak 2012

Uitgebreide fotoreportage Macropak 2012

Vorige week werd in Jaarbeurs Utrecht weer de Macropak, volgens beursorganisator VNU Exhibitions al jaren de grootste verpakkingsbeurs in de Benelux, gehouden. Op Macropak was het laatste nieuws op het gebied van verpakkingsmachines, verpakkingen, materialen, etiketteren en coderen te vinden. In slechts één dag waren bezoekers weer helemaal op de hoogte van de laatste trends binnen hun vakgebied.

Klik hier voor de fotoreportage…

De Macropak telde dit jaar meer dan 300 exposanten, volgens Marc Klumper van beursorganisator VNU Exhibitions een toename van bijna 10% ten opzichte van de editie van twee jaar geleden. Gedurende de eerste drie dagen van de beurs het bezoekersaantal 7% lager dan twee jaar geleden, maar was de kwaliteit van de bezoekers wel hoger. “Hoewel het aantal bezoekers als gevolg van het inkrimpen van de markt lager lag, trok de beurs dit jaar wel 4% meer beslissers en bezoekers uit het hoger management”, zo zei Marc Klumper vrijdagavond na afloop van de beurs.

Klik hier voor de fotoreportage…

Uiteraard was ook de redactie van PackOnline.nl aanwezig op de Macropak voor onder andere het maken van een uitgebreide fotoreportage!

Zoals ondertussen gebruikelijk gingen wij van PackOnline.nl ook tijdens de laatste dag van de Macropak, die vorige week werd gehouden in Jaarbeurs Utrecht, met de videocamera in de aanslag de beursvloer op om exposanten om een reactie te vragen. Klik hier voor de videoreportage…

Later deze week op PackOnline.nl ook nog een video-interview met Marc Klumper van beursorganisator VNU Exhibitions!