HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage feestelijke tiende editie Empack Den Bosch (288 foto’s)

Uitgebreide fotoreportage feestelijke tiende editie Empack Den Bosch (288 foto’s)

Vorige week werd in de Brabanthallen in Den Bosch alweer de tiende editie van de verpakkingsbeurs Empack gehouden. Beursorganisator easyFairs voorspelde vooraf dat het een fantastisch feest zou worden en dat werd het ook. Niet alleen trok Empack dit jaar meer dan 400 exposanten, maar ook werd het bezoekersaantal van vorig jaar ruimschoots geëvenaard en stemde dit de aanwezige exposanten over het algemeen uitermate tevreden.

Klik hier voor de fotoreportage…

Natuurlijk kreeg de tiende editie ook een feestelijk tintje. Zo was er aan het eind van de eerste beursdag een netwerkborrel, waren er voor het eerst twee key note lezingen, werd er als verrassing op de eerste beursdag een EK Quiz georganiseerd en werd er tevens voor het eerst een zogenaamde Verpakkingsbattle gehouden.

“Ik heb veel blije gezichten gezien bij zowel exposanten als bezoekers, dus ik ik denk wat we kunnen stellen dat de tiende editie is geslaagd”, zo zei Marc van den Maagdenberg, marketing manager bij easyFairs, na afloop van de laatste beursdag.

Klik hier voor de fotoreportage…

Uiteraard was ook de redactie van PackOnline.nl aanwezig op Empack Den Bosch voor het maken van een fotoreportage van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer.

Bekijk ook de video-impressie van Empack Den Bosch met reacties van tal van exposanten…