HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage exposanten Foodpacking Event

Uitgebreide fotoreportage exposanten Foodpacking Event

Afgelopen woensdag en donderdag organiseerde VNU Exhibitions Europe in Jaarbeurs Utrecht het nieuwe kennisevent over verpakken in de voedingsmiddelenindustrie: Foodpacking Event. Het Foodpacking Event trok in totaal 1167 hoogwaardige bezoekers en dit lag in lijn met de verwachting, zo liet Marc Klumper van organisator VNU Exhibitions, dat veel positieve geluiden van zowel deelnemers als bezoekers had opgevangen, na afloop van het evenement weten.

Kennisoverdracht stond centraal op het Foodpacking Event en er waren maar liefst 66 verschillende exposanten aanwezig op het evenement om hun kennis over de voedselverpakkingsindustrie te delen. De gehele keten van de voedselverpakken en -verpakkingen was vertegenwoordigd op het Foodpacking Event. De 66 exposanten waren gelijkmatig verdeeld over de zes onderdelen van de bedrijfsketen: packaging design, materialen en grondstoffen, machines en apparaten, labeling en codering, transport en opslag en kennis en advies.

De redactie van PackOnline.nl maakte uitgebreide fotoreportages van alle 66 exposanten van het Foodpacking Event en de exposantenborrel, van de presentaties van de exposanten tijdens de Foodpack Business Cases en van het druk bezochte NVC – VNU Foodpacking Congres. Later deze week volgt ook nog een videoreportage van het Foodpacking Event met daarin reacties van tal van exposanten.

Klik hier voor de fotoreportage van het Foodpacking Event…

Bekijk ook de fotoreportage van de Foodpack Business Cases…

Bekijk ook de fotoreportage van het NVC – VNU Foodpacking Congres…