HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage Empack Den Bosch 2013

Uitgebreide fotoreportage Empack Den Bosch 2013

In de Brabanthallen in Den Bosch werd vorige week woensdag en donderdag weer de Empack, volgens organisator easyFairs de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux, gehouden. easyFairs omschrijft Empack Den Bosch als een professionele, ‘dit is het serieuze werk' vakbeurs, met de gezellige, Brabantse mentaliteit zoals men die van ’s-Hertogenbosch gewend is. Tijdens Empack Den Bosch presenteerden meer dan 350 exposanten uit alle deelgebieden van de verpakkingssector zich gedurende twee dagen met talloze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen.

Klik hier voor de fotoreportage…

Naast een grote variatie aan verpakkingsmachines, -innovaties en -oplossingen, werden onder leiding van het NVC Nederlands Verpakkingscentrum gedurende twee dagen learnShops gegeven die bezoekers een kijkje gaven in onder andere wetgeving voor voedselcontactmaterialen, duurzame verpakkingen en verpakkingen in de webretail. Op de eerste beursdag werd ook weer de VerpakkingsBattle, waar het publiek zich in de discussie kon mengen over drie stellingen, gehouden. Op de tweede beursdag gaf Mark Shayler, CEO van Tickety Boo, een keynote lezing. Het thema van de lezing was “Sustainable packaging. Is it achievable?” en er werd uitgebreid ingaan op de mogelijkheden én onmogelijkheden van sustainable packaging.

Onderzoek onder bezoekers van Empack Den Bosch heeft uitgewezen dat er op dit moment volop nieuwe ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie plaatsvinden. De sectoren die als zeer interessant worden beoordeeld zijn ‘Print for Packaging', duurzame verpakkingen, codering-, label- en etiketteringsoplossingen. Daarom werden tijdens Empack Den Bosch drie nieuwe aandachtsgebieden gepresenteerd: printPACK, labelTECH en ecoPACK.

Klik hier voor de fotoreportage…

Uiteraard was ook de redactie van PackOnline.nl weer aanwezig op Empack Den Bosch voor onder andere het maken van een fotoreportage van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer. Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/EMPACK-NL.