HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage Empack

Uitgebreide fotoreportage Empack

empack-den-bosch-2014-foto

De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch boden op 2 en 3 april weer het podium aan Empack, de Nederlandse vakbeurs die inspeelt op de toekomst in verpakkingstechnologie, -materialen en -diensten. Met haar unieke beursconcept heeft Empack volgens organisator easyFairs een toppositie in de Nederlandse verpakkingsindustrie ingenomen en voorziet zij deze al dertien jaar van de perfecte ontmoetingsplaats voor professionals. Bezoekers konden op Empack de nieuwste ontwikkelingen in onder andere verpakkingsmaterialen, machines & technologie, codering en labelling ontdekken.

Klik hier voor de fotoreportage…

empack-den-bosch-2014-logo-2014De redactie van Pack Online maakte ook deze keer weer een fotoreportage van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer. Later deze week volgen ook nog een videoreportage, waarin exposanten van Empack terugblikken op twee succesvolle en drukbezochte beursdagen, en een nabeschouwing met beursorganisator easyFairs.

Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/EMPACK-NL of klik hier voor een overzicht van al het nieuws dat we in aanloop naar de beurs hebben gepubliceerd over exposanten en de noviteiten en producten die zij op Empack toonden.