HomeNieuwsUitbreiding standaard range Sphere Bottle PET Power

Uitbreiding standaard range Sphere Bottle PET Power

pet-power-logoPET Power introduceert een nieuw familielid voor de populaire Sphere range. Dit nieuwe product is vrij verkrijgbaar en wordt toegevoegd aan de vijf bestaande volumes. De mooie bolvorm en het eigen karakter maakt deze familie zo populair. De bestaande range (350ml, 300ml, 250ml, 200ml en 150ml) wordt naar beneden toe uitgebreid met een 100ml versie. Dit nieuwe model wordt geproduceerd met het gangbare nek type 24SP410. Hierdoor is er een riante keuze aan standaard verkrijgbare verstuivers, schroef- en fliptopdoppen. Vanzelfsprekend hebben wij een aantal sluitingen voor u in ons assortiment, zodat u elke fles tegelijk met een passende dop bij ons kunt bestellen.

Toepassingsgebieden

De egaal mooie ronde vorm geeft deze familie haar eigen uitstraling en leent zich hierdoor uitstekend voor allerlei cosmetische producten. Maar laat u niet beperken in uw mogelijkheden, want deze vorm kan natuurlijk ook heel goed voor allerlei voedingsartikelen ingezet worden. De ronde vorm geeft het uiteindelijke product een eigen karakter en is in combinatie met een perfect zittende dop een lust voor het oog.  De uitbreiding geeft onze klanten de mogelijkheid om deze range te gebruiken voor een totaalconcept dat bestaat uit verscheidene inhoudsmaten.

Decoratiemogelijkheden

De ronde neutrale vorm geeft elke productontwikkelaar de kans zijn of haar eigen stempel op deze verpakking te drukken. Vanzelfsprekend kan deze familie in iedere kleur worden geproduceerd. Deze ranges lenen zich goed voor decoratietoepassingen zoals etiketteren of bedrukken. Maar met een perfect passende sleeve komt deze vorm heel mooi tot zijn recht. Dit geeft de fles een opvallende en moderne uitstraling.

pet-power-sphere-bottle

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu of stuur een e-mail naar info@petpower.eu.