HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Uitbreiding Mondini-gamma bij Phi-Pack

Uitbreiding Mondini-gamma bij Phi-Pack

phipack-empack-den-bosch-2010

Na de recente introductie van de Mondini EVO367 topsealmachine, is er per direct ook een verlengde versie van deze machine beschikbaar. Deze nieuwe EVO384 is evenals de EVO367 specifiek ontworpen voor het middensegment van de markt en biedt door standaardisatie en slimme engineering een perfecte verhouding tussen investering en prestaties.

phipack-logoDoor zijn verlengde werktuig biedt de EVO 384 een toegenomen capaciteit en rondt daarmee het gamma machines voor medium snelheden naar boven toe af. Deze nieuwe ontwikkeling toont eens te meer de ambitie van Mondini om nu en in de toekomst een van de voornaamste spelers op het gebied van schalensluitmachines te blijven.

De Mondini EVO384 stoelt op bewezen, verder geoptimaliseerde techniek in combinatie met een royaal formaatbereik. In doelmarkten als vers vlees, vis en gevogelte met typische lijnsnelheden van 50 tot 80 M.A.P.-verpakkingen per minuut kan Mondini met dit toestel een bijzonder scherp voorstel doen.

De onveranderde, unieke werktuigtechniek van Mondini biedt de gebruiker betrouwbaarheid, garandeert een superieure sealkwaliteit en kent bovendien zeer lage onderhoudskosten. Op gebied van gebruiksgemak en hygiëne zijn natuurlijk absoluut geen concessies gedaan.

Op de aanstaande EmPack in Den Bosch op 7 en 8 april is een goede gelegenheid nader kennis te maken met de topsealoplossingen van G. Mondini. U vindt Phi-Pack op stand K1303.

Voor meer informatie:
Walter ten Bruggencate
Phi-Pack BV
T (013) 631 63 02
www.phi-pack.nl
sales@phi-pack.nl