HomeNieuwsBedrijven en personenTwinpackers voor vijfde jaar op rij in actie voor het KWF

Twinpackers voor vijfde jaar op rij in actie voor het KWF

Voor het 5e jaar op rij zetten enthousiaste Twinpackers zich tijdens het “Ride for the Roses” weekend in om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. In het weekend van 8 en 9 september fietsen er 3 Twinpackers ca. 300 km tijdens de “Pre Ride for the Roses” en de officiële “Ride for the Roses”. Er zijn ook 2 Twinpackers die de fietsers ondersteunen door er met de Twinpack-begeleidingsbus achteraan te rijden. En … er zijn ook nog eens een flink aantal Twinpack-vrijwilligers actief om de lunch te verzorgen voor de ca. 50 Pre Ride fietsers van Team Aalsmeer.

Het peloton met Pre Riders van Team Aalsmeer zal zaterdag 8 september ook door de Bollenstreek rijden. Om 06:00 uur starten de ca. 50 fietsers vanaf het veilingterrein van FloraHolland Aalsmeer om met een omweg richting de Bollenstreek te rijden. Vanaf ca. 11.00 uur zal het peloton via Lisse naar de Delfweg in Noordwijkerhout rijden om bij Twinpack B.V. de lunch te nuttigen. Om 13.00 uur vertrekt het peloton dan weer via Noordwijk en Katwijk richting Naaldwijk, waar ze rond 16.00 uur welkom worden geheten door de burgemeester van Naaldwijk.

Het enthousiasme van zoveel Twinpackers is natuurlijk prachtig, maar het gaat er uiteindelijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. In de afgelopen 4 jaar heeft Twinpack al bijna € 30.000 bij elkaar gefietst. Dit jaar hoopt het verpakkingsbedrijf nog eens € 10.000 aan het KWF te kunnen overmaken!

Wilt u deze enthousiaste Twinpackers bij hun actie steunen, ga dan naar www.twinpack.nl voor het donatieformulier. Bij voorbaat hartelijk dank namens alle mensen die op dit moment met de ziekte te maken hebben of er in de toekomst mee te maken krijgen.

Kijk voor meer informatie op www.twinpack.nl.