HomeNieuwsBedrijven en personenTwinpack weer topdonateur Pre Ride for the Roses

Twinpack weer topdonateur Pre Ride for the Roses

twinpack-pre-ride-for-the-roses-2011

Een aantal enthousiaste Twinpackers fietsten alweer voor het vierde jaar mee met de zogenaamde Pre Ride for the Roses en net als voorgaande jaren is Twinpack ook dit jaar weer topdonateur met een recordbedrag van netto € 10.000.

twinpack-logoDe Pre Ride for the Roses 2011, een fietstocht georganiseerd door de sierteeltsector, heeft dit jaar een recordbedrag opgebracht van € 515.690. Hiermee is de sierteeltsector voor een groot deel verantwoordelijk voor de mega-opbrengst van de gehele Ride for the Roses van € 1.517.000. De opbrengst is volledig bestemd voor KWF Kankerbestrijding.

Het recordbedrag van € 10.000 netto, wat Twinpack als individueel bedrijf heeft bijgedragen, is deels uit donaties van leveranciers, maar het grootste gedeelte is opgehaald in de familie en vriendenkring van de drie fietsers. Hartelijk dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben.

De Twinpackers Erik Vink, Ronald Baars en Gerben Bouma hebben in twee dagen ruim 300 km gefietst. Het Pre Ride team van Aalsmeer werd verder nog ondersteund door de Twinpackers Marieke van der Vlis en Kirstin Giesbergen die met de Twinpack volgbus achter het peloton aan reden.

Volgend jaar is FloraHolland Naaldwijk de gastheer voor het mega-event Ride for the Roses 2012. De enthousiaste Twinpackers zijn nu al weer aan het bedenken op welke manier ze het recordbedrag van dit jaar kunnen overtreffen.

Kijk voor meer informatie op www.twinpack.nl.