HomeNieuwsBedrijven en personenTwinpack officieel uitgeroepen tot topdonateur Pre Ride for the Roses

Twinpack officieel uitgeroepen tot topdonateur Pre Ride for the Roses

twinpack-roses

De Twinpackers deden afgelopen weekend alweer voor het derde jaar mee met de Pre Ride for the Roses en net als vorig jaar is Twinpack ook dit jaar officieel uitgeroepen tot topdonateur met een recordbedrag van netto € 7000. Twinpack dankt allen hartelijk die dit mogelijk gemaakt hebben.

twinpack-logoDe Pre Ride for the Roses, een fietstocht georganiseerd door de sierteeltsector, heeft dit jaar een recordbedrag opgebracht van € 233.000. De opbrengst is volledig bestemd voor KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de officiële bekendmaking van dit recordbedrag werd Twinpack door Timo Huges, algemeen directeur van FloraHolland, nog speciaal genoemd als grootste donatiewerver. Een gedeelte van het bedrag van € 7.000 is opgehaald door donaties van leveranciers, maar het grootste gedeelte is opgehaald in de familie en vriendenkring van de twee fietsers.

Team Twinpack bestond uit twee fietsers en twee begeleiders; Erik Vink en Gerben Bouma hebben op zaterdag 4 september van Aalsmeer naar veiling Venlo gefietst (ca. 200 km) en Marieke van der Vlis en Ed de Rooij ondersteunden “Team Aalsmeer” vanuit de Twinpack volgbus. Op 5 september hebben de Twinpackers ook de 110 km tocht gereden; de officiële “Ride for the Roses”.

Volgend jaar is FloraHolland Aalsmeer de gastheer voor het mega-event Ride for the Roses. De Twinpackers zijn nu al aan het bedenken op welke manier ze het recordbedrag van dit jaar kunnen overtreffen.