HomeNieuwsTwinpack introduceert slimme transportverpakking die geld oplevert

Twinpack introduceert slimme transportverpakking die geld oplevert

twinpack-twindigo

De nieuwe import- en exportverpakking van Twinpack heet de TwindiGO. Deze slimme verpakking heeft vele voordelen. Door een uitgekiende maatvoering passen de verpakkingen perfect op europallets, blokpallets én luchtvrachtpallets. Geen ruimteverlies betekent dat er per transport gemiddeld 10% meer producten vervoerd kunnen worden.

twinpack-logo50% ruimtebesparing op de werkvloer

De huidige opgezette dozen slokken veel ruimte op. Door gebruik van de TwindiGO kunt u de ruimte die u gebruikt voor verpakkingen, met meer dan 50% terugdringen. Daarnaast zijn er veel minder aanlevermomenten nodig, wat de rust op de werkvloer ongetwijfeld ten goede komt.

Meermalig te gebruiken

Door de ingenieuze vouwconstructie kan de sterke bak gemakkelijk in- en uit elkaar gehaald worden om meermalig te gebruiken. Hierdoor is een flinke kostenbesparing mogelijk.

Spaart het milieu

De TwindiGO® bestaat uit een innovatieve bak die plano wordt aangeleverd en een 4-puntsverlijmde paraatdeksel. Ten opzichte van de huidige opgezette dozen, waarbij heel veel “lucht” wordt vervoerd, bespaart de TwindiGO® enorm veel transportbewegingen om hetzelfde aantal dozen aan te leveren.

Voor meer informatie:
Paul van Luxemborg
Twinpack
T +31 (0)252 34 35 36
www.twinpack.nl
paul.van.luxemborg@twinpack.nl