HomeProductcatalogusPrimair verpakkenTrofi Pack breidt machinepark uit met twee traysealers van Ulma

Trofi Pack breidt machinepark uit met twee traysealers van Ulma

Trofi Pack uit Den Hoorn heeft hun ruime machinepark uitgebreid met twee TSA 680 PS traysealers van Ulma Packaging. Trofi Pack is een snelgroeiende en innovatieve dienstverlener gespecialiseerd in het koelen, rijpen en verpakken van exotisch fruit.

De TSA 680 PS automatische traysealer is geschikt voor een uitgebreid gamma aan trays en materialen. Diverse (bedrukte) topfolies kunnen worden toegepast. De innovatieve CMC software (Continuous Motion Control) optimaliseert de productie door middel van een nauwkeurige tray positionering. Geschikt voor snelheden tot 150 verpakkingen/min, afhankelijk van het type en de afmetingen van de schaal.

Deze machine is uitermate geschikt voor het verpakken van groente en fruit met atmosferische of ademende toepassingen in zeer hoge capaciteiten. Deze traysealer is geschikt als stand-alone oplossing of te integreren in een volautomatische lijn. Afhankelijk van het trayformaat kan de machine uitgevoerd worden als enkelbaans of dubbelbaans oplossing.

Trofi Pack heeft ervoor gekozen om hun aanzienlijke Ulma Flowpack & Trayseal machinepark uit te breiden met twee nieuwe TSA 680 PS traysealers. De traysealers zijn ingericht om pulpschalen te sealen. De nieuwe traysealers zijn geleverd met hun printer geïntegreerd in het HMI van de machine. Hierdoor is de gehele lijn vanuit één HMI te bedienen.

De verpakking is zeer goed te recyclen door het gebruik van een Earthcycle Pulpschaal in combinatie met bovenfolie. Deze twee materialen zijn gemakkelijk van elkaar te scheiden en zo te recyclen.

www.ulmapackaging.nl