HomeNieuwsBedrijven en personenTramper Technology verkoopt traysealmachine op Fruit Logistica

Tramper Technology verkoopt traysealmachine op Fruit Logistica

Twee weken geleden vond Fruit Logistica, de grootste vakbeurs op het gebied van groenten en fruit ter wereld, plaats in Berlijn. Het driedaagse evenement trok meer dan 75.000 bezoekers. Tijdens deze beurs heeft Tramper Technology vele nieuwe contacten gelegd en mochten verschillende bestaande klanten worden verwelkomd op de stand. Het evenement kreeg extra glans toen op de tweede beursdag een S-335 demo traysealmachine werd verkocht aan het Finse groenteverwerkingsbedrijf Fresh Servant.

Het in 1995 opgerichte familiebedrijf Fresh Servant is in Finland naar eigen zeggen marktleider op het gebied van lunchsalades, foodservice producten en vers verpakte groenten en fruit voor de consument. In 2016 veroverde het bedrijf een plaats in de lijst van ‘Europa's 1.000 meest inspirerende bedrijven'.

In de compacte S-335 traysealmachine van Tramper Technology zijn dezelfde vooruitstrevende technieken toegepast als in de grotere machines uit dezelfde range. Het resultaat hiervan is een indrukwekkende capaciteit (tot circa zeventien cycli per minuut), snelle omsteltijden en een minimale benodigde ruimte.

Kijk voor meer informatie op www.trampertechnology.nl.