TradePack is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van codeer- en etiketteersystemen. Het bedrijf heeft alle technieken voor het coderen of etiketteren van producten, want het productassortiment is zo breed dat er voor elke toepassing een oplossing beschikbaar is.

“Bij vrijwel elke toepassing zijn er specifieke wensen of eisen waardoor uit meerdere mogelijkheden uiteindelijk een unieke oplossing voortkomt. Wij zijn u graag van dienst voor advies en begeleiding naar de juiste keuze”, vertelt Fred Simon van TradePack.

Contrasterende inkt op donkere ondergronden

Zo ook bij een tapijtfabrikant in België, zoals te zien is in onderstaande video. Daar kwam de vraag voor een leesbare opdruk op zwart bitumen rugbekleding. Deze werd aangebracht met MEK-gedragen inkt die voor de nodige aandacht had gezorgd.

Fred Simon: “Het bedrukken van een contrasterende inkt op donkere ondergronden is vaak een uitdaging voor producenten. De hoge-resolutie printkoppen van Markprint, voorzien van oliegedragen inkt, kunnen hoog contrasterende witte inkt aanbrengen. De opdruk kon zelfs verkleind worden van 70 mm naar 35 mm, waardoor het inktvolume drastisch werd verlaagd.”

Meer dan 25 jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring en de vertegenwoordiging van diverse gerenommeerde leveranciers kunt u bij TradePack dus terecht voor diverse codeertechnieken voor het aanbrengen van seriematige coderingen op uw producten en het etiketteren of volledig bedrukken van uw producten en omdozen.

“Codeer- en etiketteersysteem worden steeds belangrijker voor productiebedrijven. Immers zonder een houdbaarheids-, batch- of barcode kan een product de fabriek niet verlaten. Ook voor kleinere oplages die een bedrukking nodig hebben, zijn bij ons dan ook oplossingen aanwezig”, besluit Fred Simon.

www.tradepack.nl