HomeMachinesEtiketteren en printenTradePack levert ook betrouwbare etikettenprinters van Toshiba

TradePack levert ook betrouwbare etikettenprinters van Toshiba

Sinds enige jaren levert TradePack Coding & Labeling de thermische etikettenprinters van het betrouwbare merk Toshiba. Vanwege de degelijkheid en juiste prijs-kwaliteitsverhouding vinden de printers gemakkelijk hun weg in de industrie voor het dagelijks printen van productie- en/of verzendetiketten.

Rust op de werkvloer

De thermische etikettenprinter van het type B-EX4T1 van Toshiba is een industriële printer met een zogenaamde Near-Edge printkop en Ribbon-Save functie. Hiermee kunnen ook voorbedrukte (gekleurde) etiketten voorzien worden van variabele informatie zonder dat hiervoor printlint weggegooid hoeft te worden. De Near-Edge printtechnologie zorgt voor een zeer laag geluidsniveau tijdens het afdrukken. Deze ergonomische factor is wenselijk voor werkplekken die zich in de directe nabijheid van printers bevinden. De B-EXT2 printer heeft een zogenaamde ‘flathead'-printkop en kan zowel als thermische printer (DT) als met printlint (TT) gebruikt worden.

Nieuwe printer voor palletetiketten

De nieuwe 6-inch thermische etikettenprinter van het type B-EX6 van Toshida is tevens voorzien van een Near-Edge printkop en Ribbon-Save functie. Ook hiermee kunnen voorbedrukte (gekleurde) etiketten voorzien worden van variabele informatie. De printkop met een breedte van 160 mm is uitermate geschikt voor het printen van palletetiketten.

Midrange serie

De B-SA4 is de ideale en veelzijdige barcodeprinter die overal een oplossing kan bieden. Het ergonomische design en de stille werking zijn ideaal voor een kantoor. De printkwaliteit en snelheid zijn belangrijke troeven voor een veeleisende industriële omgeving. Deze printer heeft industriële prestaties, een supersnelle printsnelheid en een hoge verwerkingscapaciteit. Het toestel kan eenvoudig in elk netwerk opgenomen worden. Standaard is een aansluiting via LAN, USB of parallelle poort voorzien.

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.