HomeMachinesEtiketteren en printenTradePack introduceert nieuwe generatie inkjetprinters van Citronix

TradePack introduceert nieuwe generatie inkjetprinters van Citronix

TradePack introduceerde onlangs de nieuwe inkjetprinters van Citronix op de Nederlandse markt. “Alle laatste technieken zijn verwerkt in de nieuwe printers van deze derde generatie. Het grote 10,1 inch kleurenaanraakscherm zorgt voor een intuïtieve bediening. Veel functies zijn visueel en helpen de operator naar een snelle opzet van de printer aan de lijn. Het scherm kan zowel in rood als in blauw gekozen worden en heeft een handige infobanner”, vertelt Fred Simon van TradePack.

Er is een Ci5000 printer voor elke toepassing. Fred Simon: “Denk hierbij aan het coderen van houdbaarheidsdata in de voedingsindustrie, identificaties op metalen frames, logo's en teksten op kunststof buizen, batchcodes op cosmetische producten en QR-codes op duurzame producten.”

Door de elektronische herkenning van de juiste inkt met een goede houdbaarheid borgt het systeem mogelijke toekomstige storingen. “Er kunnen geen verkeerde verbruiksmiddelen gebruikt worden. Foutief bijvullen van inkt en make-up is uitgesloten”, benadrukt Fred Simon.

De printers kunnen onder zware industriële omstandigheden werken. Fred Simon: “Vuile handen of stoffige productieruimtes zijn voor de IP55- en IP65-uitvoeringen geen uitdaging. Daarnaast kan de printer met een lokaal netwerk worden verbonden en kunnen meldingen van de printer op een mobiele telefoon ontvangen worden. Profiteer tot slot van 30 maanden fabrieksgarantie op alle onderdelen.”

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.