HomeMachinesEtiketteren en printenTradePack introduceert inkt bedrukking zonder oplosmiddelen voor alle verpakkingsmaterialen

TradePack introduceert inkt bedrukking zonder oplosmiddelen voor alle verpakkingsmaterialen

Producenten die op hun kunststof verpakkingen een codering willen aanbrengen waren altijd aangewezen op een inktbedrukking waar oplosmiddelen aan zijn toegevoegd. Met de komst van een UV drogende inkt kunnen teksten, barcoderingen en bedrijfslogo’s op uiteenlopende niet poreuze verpakkingen of producten worden geprint.

Met een printkop met een maximale hoogte van 70 mm kunnen kartonnen gecoate dozen , trays, folie omwikkelde trays of rechtstreeks op jerrycans, vaten of kunststof buizen worden voorzien van een uitstekend hechtende en duidelijk leesbare bedrukking.

De printresolutie is vergelijkbaar met de meest gangbare etiketopdruk kwaliteit, en daarmee een prima kostenbesparend alternatief voor etiketteersystemen. Ook voor de bouw materialen sector biedt deze printer een alternatief voor de huidige printtechniek die nu nog met oplosmiddelen werken.

Het printsysteem komt tegemoet aan de hedendaagse bedieningswensen. Zo kunnen teksten op de meegeleverde bedieningskast worden ingesteld, middels ethernet worden verstuurd, of met een USB stick worden overgezet. Een separate UV lamp zorgt voor het tijdig drogen en uitharden van de inkt op producten.

Macropak 2012 – Hal 9 – Stand D004

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl of stuur een e-mail naar info@tradepack.nl.