Home Machines Etiketteren en printen Tradepack introduceert inkjetprinters van Edding op Nederlandse markt

Tradepack introduceert inkjetprinters van Edding op Nederlandse markt

Tradepack was trots om de compacte printers van Edding op de Nederlandse markt te introduceren tijdens Empack in Den Bosch. Al meer dan 60 jaar is Edding de meest vertrouwde naam van Duitsland op het gebied van inkt. De compacte printers van Edding zijn de volgende generatie thermische inkjet (TIJ) industriële markeer- en codeeroplossingen. Betrouwbaar, veelzijdig, intuïtief en met krachtige connectiviteit; ze zijn ontworpen om industriële klanten in staat te stellen de uptime van hun productie te maximaliseren en klaar te zijn voor Industrie 4.0.

Inktkennis is de sleutel tot hoe Edding TIJ-technologie naar een hoger niveau tilt. Binnen het uitgebreide portfolio bevinden zich inkten waarmee klanten kunnen printen op de meest uiteenlopende substraten, waaronder plastic, glas en metaal. Het grote inktassortiment omvat speciale inkten zoals UV-zichtbare en sneldrogende inkten.

Met de compacte printers van Edding kunnen klanten van Tradepack markeringen met hoge resolutie aanbrengen in bijna elke omgeving en op bijna elk oppervlak. Het printsysteem kan binnen enkele minuten ingesteld worden en beginnen met afdrukken en de afdrukinformatie eenvoudig bijwerken via het geïntegreerde touchscreen, een webbrowser of uw smartphone.

De compacte printers van Edding zijn gebruiksvriendelijke industriële printers, waarvoor geen service vereist is. De Edding printers worden gemaakt in Duitsland en gebruiken alleen hoogwaardige componenten. Ze zijn slim, betrouwbaar en klaar voor Industrie 4.0. Zij zorgen voor de bedrukking van uw producten, zodat u kunt zorgen voor de reguliere werkzaamheden.

www.tradepack.nl