HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017TradePack introduceert verschillende productvernieuwingen

TradePack introduceert verschillende productvernieuwingen

Het 15-jarige bestaan van de beurs Empack in Nederland combineert prima met het 10-jarige bestaan van TradePack Coding & Labeling. Vanaf de opstart is TradePack al aanwezig op deze toonaangevende beurs waar het elk jaar weer een samenkomst is van bekende personen en bedrijven, maar toch ook weer een goede gelegenheid is om kennis te maken met nieuwe relaties.

Deze editie staat in het teken van de productvernieuwingen. Zo zal de nieuwe Citronix Ci5000 serie geïntroduceerd worden voor de Nederlandse en Belgische markt. De gebruikersinterface was altijd al een groot pluspunt van de Citronix printers. Met de komst van een groot kleuren aanraakscherm wordt dit nog verder onderschreven. De complete serie wordt getoond. Deze printers zijn vanaf 5 april leverbaar.

Van de Zweedse Autolabel print- en etiketteersystemen zal de nieuwe elektrische Tamp Applicator gedemonstreerd worden. Voor toepassingen waarbij een hoge aanbrengnauwkeurigheid vereist is voldoet dit systeem. Elk moment binnen de print- en etiketteercyclus is moeiteloos instelbaar. Deze printer is opgenomen in de innovatie toer van de Empack.

Het in-lijn bedrukken van dozen als alternatief voor een etiket is ruimschoots bekend. De hoge resolutie printers van Markprint doen dit op een geheel eigentijdse manier. Met een geïntegreerde inktcircuit- printkop-bedieningskast opzet wordt een complete en compacte oplossing geboden ten opzichte van voorgaande printtechnieken. De printresolutie kan ingesteld worden tot maar liefst 360 dpi, wat voor een haarscherpe afdruk zorgt. De solvent vrije inkten zijn ecologisch verantwoord en geven geen vervuiling van de omgeving. Naast inkt voor poreuze materialen, zijn er ook inkten beschikbaar die rechtstreeks op gecoat karton of kunststof bakken kunnen printen. Een LED UV lamp zorgt voor een zeer permanente hechting van de bedrukking.

Empack Den Bosch 2017 – Stand F118

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.