HomeMachinesAandrijven en besturenTradePack demonstreert laatste codeertechnieken

TradePack demonstreert laatste codeertechnieken

Op de komende editie van de Empack beurs zullen bij TradePack alle laatste codeertechnieken zichtbaar aanwezig zijn. Op stand A1000 zullen diverse demonstraties gehouden worden. Nieuw in Nederland is de introductie van AutoCoding, een volledige software-oplossing voor het gecontroleerd krijgen van de meest essentiële randapparatuur binnen een verpakkingslijn.

AutoCoding is het eerste systeem dat zorgt voor foutloze productie door de aanwezige codeer- en etiketteersystemen te voorzien van de juiste informatie. Uniek in dit concept is dat ook metaaldetectoren, weegschalen, barcode scanners en vision apparaten betrokken worden in lijn besturingscontrole.

Doordat AutoCoding gekoppeld wordt met een aanwezig ERP- en of planningssysteem, kan er product en productie gerelateerde informatie naar de verpakkingslijn worden gestuurd. Op hun beurt geven de aangesloten apparaten informatie terug die gebruikt kunnen worden in diverse rapportage modules.

Met AutoCoding kunnen codeer-, etiketteer- en metaaldetectiesystemen van vrijwel elk merk aangesloten worden. Ongeacht de leeftijd of uitvoering.

Naast de geurloze inkten in de Citronix inkjet printers zullen de Foxjet thermische inkjet printers getoond worden. Deze printtechniek is volledig vrij van onderhoud, slechts door het verwisselen van een inktcartridge is het systeem weer gereed voor productie. Verder wordt gedemonstreerd hoe verpakkingen die voorzien zijn van een coating eenvoudig kunnen worden bedrukt met de Limitronic hoge resolutie printer in combinatie met een UV LED lamp.

Empack Den Bosch 2012 – Stand A1000

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl of stuur een e-mail naar info@tradepack.nl.