HomeThema'sEmpack Den Bosch 2013TradePack brengt etiketten printen en etiketteren naar een hoger niveau

TradePack brengt etiketten printen en etiketteren naar een hoger niveau

Met de introductie van de Autolabel print- en etiketteersystemen wordt de lat voor het automatisch printen en etiketteren hoger gelegd. Door een aantal primaire vernieuwingen is, met de komst van Autolabel, een nieuw tijdperk ingeluid. Het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van automatische print- en etiketteersystemen is wezenlijk verbeterd. Door de centrale etiketloop in de printer kan het gehele etiket bedrukt worden. Verschillende etiketformaten kunnen hierdoor eenvoudig na elkaar verwerkt worden, zonder lange omstel tijden. Niet langer hoeven etiketten, na het wisselen van een etikettenrol, te worden opgevangen om het inlezen van de sensoren te bewerkstelligen.

De Autolabel systemen hebben de meest eenvoudige etikettenloop denkbaar, geen ingewikkelde rollen volgorde, beschermkappen, vergrendel hendels, vorksensoren of aanblaas buisjes die normaal gesproken allemaal overwonnen moeten worden als er een etikettenrol vervangen moet worden. Omsteltijden worden hiermee geminimaliseerd. Het grote 12″ kleuren aanraakscherm zorgt voor een overzichtelijke bediening en voor het aanmaken of oproepen van etiket layouts.

Naast de introductie van de Autolabel systemen zal TradePack zich verder profileren als totaal aanbieder van codeer- en etiketteersystemen. Met de vertrouwde Citronix klein karakter inkjet reeks, de Foxjet Solo doosbedrukking, de Limitronic UV printers en de Macsa laser printers.

Empack Den Bosch 2013 – stand F108

Voor meer informatie:
Fred Simon
TradePack
Impuls 103
1446 WL Purmerend
T +31 (0)299 76 29 99
F +31 (0)84 838 70 79
www.tradepack.nl
info@tradepack.nl