HomeMachinesEtiketteren en printenTradePack brengt contrasterende witte inkt aan op donkere ondergronden

TradePack brengt contrasterende witte inkt aan op donkere ondergronden

TradePack is een handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van codeer- en etiketteersystemen in de gehele industrie. Het bedrukken van een contrasterende inkt op donkere ondergronden is voor producenten vaak een uitdaging. Zo ook voor een tapijtfabrikant in België, die een leesbare afdruk op zwart bitumen rugbekleding nodig had. Deze werd aangebracht met MEK-gedragen inkt die in deze omgeving (EXP) voor de nodige aandacht had gezorgd.

De hoge resolutie printkoppen van Markprint, producent van hoge resolutie inkjet codeersystemen en geleverd door TradePack, zijn voorzien van inkt op oliebasis. Hierdoor kunnen ze hoog contrasterende witte inkt aanbrengen. De opdruk kon zelfs verkleind worden van 70 mm naar 35 mm, waardoor het inktvolume drastisch verlaagd werd.

Met meer dan 25 jaar ervaring en de vertegenwoordiging van diverse gerenommeerde leveranciers zoals Markprint kunt u bij TradePack terecht voor diverse codeertechnieken voor het aanbrengen van seriematige coderingen op uw producten (THT-code, tellers, batchcode, barcodering) en het etiketteren of volledig bedrukken van uw producten en omdozen. Ook voor kleinere oplages die een bedrukking nodig hebben zijn oplossingen aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.