HomeMachinesEtiketteren en printenTradePack bespaart met oplossingen voor coderen van verpakkingen

TradePack bespaart met oplossingen voor coderen van verpakkingen

Voor het ‘in-line' coderen van onder andere transportverpakkingen heeft TradePack verschillende mogelijkheden. Zo heeft TradePack hoge resolutie inkjet printers in het programma die het mogelijk maken om ‘in-line' en zonder productieverlies variabele informatie direct op transportdozen te printen. De inzet van deze printers maakt het gebruik van, vaak duurdere, etiketten overbodig.

Met de inkjet printers van TradePack kunt u op een goedkope, snelle en betrouwbare manier transportdozen personaliseren, ook in industriële omgevingen. Door gebruik te maken van vrij programmeerbare hoge resolutie printkoppen wordt het ‘in-line' printen van een automatische datum, tijd, barcodes en logo's niet alleen snel, maar ook tegen de laagste kosten uitgevoerd.

In de meeste gevallen print TradePack met een zwarte inkt, maar het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om twee kleurenprinters in te zetten voor bijvoorbeeld het digitaal printen van gevarensymbolen (GHS-labels) of om uw producten meer onderscheidend te maken.

Om aan uw wensen tegemoet te komen heeft u bij TradePack keuze uit verschillende types hoge resolutie inkjet printers. De printers die TradePack in het programma heeft zijn zeer compact en kunnen op- of ingebouwd worden bij bestaande productielijnen. De hoge kwaliteit van printen wordt verkregen door de robuust en industrieel uitgevoerde printkoppen die langdurig hun werk doen en waaraan het onderhoud gereduceerd is tot bijna nul.

Aansturing van de printers wordt gedaan met de bedieningsvriendelijke controllers. Afhankelijk van de uitvoering kunnen er een of meerdere printkoppen tegelijkertijd worden aangestuurd. De te printen informatie is goed inzichtelijk en te selecteren op het full color WYSIWYG-display. De operators hoeven enkel de juiste tekst te selecteren bij het wisselen van productie.

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.