HomeNieuwsBedrijven en personenTradePack begint aan nieuw hoofdstuk in gemeente Alkmaar

TradePack begint aan nieuw hoofdstuk in gemeente Alkmaar

TradePack Coding & Labeling is verhuisd naar gemeente Alkmaar. Vanuit de nieuwe locatie heeft TradePack voldoende ruimte om verder te groeien en de verschillende systemen te demonstreren. Het nieuwe adres van TradePack is Melkweg 2 te Stompetoren.

“Een nieuw jaar, een nieuwe start. Na 12 jaar zijn we verhuisd vanuit Purmerend naar Stompetoren. Een mooi pand met vele extra m2’s. Een mooi pand op zich zelf, waar we vele jaren bijzondere projecten onderhand zullen nemen. Nieuwe ruimte voor creativiteit en innovaties. Met een blijvend streven naar goede service”, schrijft TradePack bij onderstaande foto van het nieuwe pand op social media.

TradePack Coding & Labeling is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van codeer- en etiketteersystemen. Bij vrijwel elke toepassing zijn er specifieke wensen of eisen waardoor uit meerdere mogelijkheden uiteindelijk een unieke oplossing voortkomt. Met meer dan 25 jaar ervaring en de vertegenwoordiging van diverse gerenommeerde leveranciers kunt u bij TradePack terecht voor diverse codeertechnieken voor het aanbrengen van seriematige coderingen op uw producten (THT code, tellers, batchcode, barcodering) en het etiketteren of volledig bedrukken van uw producten en omdozen. Ook voor kleinere oplages die een bedrukking nodig hebben zijn oplossingen aanwezig.

www.tradepack.nl